JONAG logo
Actueel » algemeen » familieconcert 10 jaar JHM kindermueseum

familieconcert 10 jaar JHM kindermueseum 19 november 2017

algemeen 23 juli 2017

CONCERTGEBOUW AMSTERDAM
14.15–16.35 uur

Het Kindermuseum van het Joods Historisch Museum viert een jaar lang feest, want het bestaat inmiddels 10 jaar. Ook buiten de muren van het museum is dat te horen!

Op zondag 19 november is de Kleine Zaal van het Concertgebouw voor even een verlengstuk van de muziekkamer van het Kindermuseum. Maestro Jules van Hessen vertelt en dirigeert onder meer een speciale uitvoering van Prokofjevs Peter en de Wolf, met een verrassende toevoeging van Maxim Heijmerink.

Dit concert is geschikt voor iedereen van 6 tot 120. Wie een instrument bespeelt (jong of ouder) wordt uitgenodigd om dit mee te nemen en aan het concert bij te dragen, natuurlijk op uitnodiging van de Maestro.
Wij sturen van tevoren speciaal gearrangeerde maten per instrument toe, zodat iedereen kan oefenen en we met elkaar het groots Kindermuseumorkest van Nederland kunnen vormen.

Wij nodigen u graag uit om met twee personen bij dit bijzondere familieconcert aanwezig te zijn. Houdt u de datum vast vrij? Dan ontvangt u van ons een officiƫle uitnodiging.

Joods Cultureel Kwartier
T 020 531 03 10

[email protected]

of

www.jck.nl

Met vriendelijke groet,
Emile Schrijver en Petra Katzenstein