JONAG logo
Actueel » algemeen » JMW Pesachweek in Lunteren 2018

JMW Pesachweek in Lunteren 2018

algemeen 20 december 2017

Van Pesach en chanoeka tot Chagall en klezmer. Vier het Joodse leven

Het Jodendom heeft veel gewoonten en tradities en deze worden op veel verschillende manieren beleefd. De een doet niets aan het Jodendom, de ander volgt alle religieuze regels, en de derde verdiept zich in de Joodse cultuur. Naar het museum, naar het theater, naar de film, de feestdagen vieren. Bij JMW is er veel te doen op het gebied van Joodse cultuur en traditie: er zijn lezingen over culturele onderwerpen, dagtochten en de feestdagen worden samen gevierd.

Waar kun je de feestdagen vieren bij JMW?

In iedere koffieochtend worden de feestdagen met elkaar gevierd. Matzes en soefganiot eten en de chanoekia aansteken. Voor wie Pesach wil vieren, maar dat niet meer in eigen omgeving kan doen, is er een alternatief:

Pesach in Lunteren

Naast de heerlijke traditionele kosjere seiders en maaltijden is er een gevarieerd programma met muzikale optredens, uitstapjes, workshops, lezingen en meer.

Van 30 maart t/m 8 april 2018 bent u van harte welkom in een heerlijk hotel om Pesach op traditionele wijze te vieren. Het hotel bevindt zich midden in de bosrijke omgeving van Lunteren.

Pesachweek in Lunteren 2018
(meer informatie)