JONAG logo
Actueel » algemeen » Kwatsch

Kwatsch 28 januari 2018

algemeen 15 november 2017

Beste/ lieve vrienden, fans en gasten van Kwatsch.

Afgelopen 22 oktober was een enerverende dag: wij, David en Menno, werden die dag op cabareteske wijze Bar Mitswa (kleinkunstig meerderjarig), we bestonden immers 13 jaar als duo en dat mocht gevierd worden. We gaven die dag twee uitverkochte voorstellingen in restaurant Rembrandt te Amstelveen. De reacties na afloop waren lovend. Menigeen gaf aan dat ze de voorstelling best nog wel een keer wilden zien en dat ze hun familie en vrienden op dit programma zouden attenderen, onder het motto: ‘Mis dit niet!’ of ‘Als je kans krijgt, ga er dan heen’. Wij voelden ons gestreeld met deze complimenten en zweefden nog ongeveer een week na op al deze mooie kritieken.

En zoals dat gaat in Joods Nederland: als iets succes heeft, wil iedereen zoiets meemaken. Dus na enkele dagen begonnen degenen die er niet bij konden zijn, te vragen wanneer de volgende voorstelling zou plaatsvinden. Omdat wij nog niet zo ver vooruit keken, konden wij op die vraag geen antwoord geven.

Tot nu toe! Want met gepaste trots kondigen wij hierbij aan dat wij op zondagmiddag 28 januari 2018 een eenmalige reprise geven, wederom in restaurant Rembrandt, om 14.30 uur.

Kaarten (€17,50 pp incl. kop koffie) kunnen vanaf nu en per omgaande mail gereserveerd worden. Wees er vlug bij, want er zijn maar 80 plaatsen en wij schatten in dat die binnen no time vergeven zijn.

Wat je kunt verwachten? Wel, een gezellige middag met sjmoes en leuke cadeaus die onderwerpen als ‘De 60-er jaren’, ‘Beth Shalom’, ‘De zoektocht van Jettie Cohen van de Apollolaan’ en het gevoel van de vroegere ‘JOZEBOKO vakantiekolonie’ muzikaal omlijsten. Nieuwsgierig geworden? Reserveer, kom langs en geniet. En vooral: zegt t voort!

Hartelijke groet en hopelijk tot 28 januari a.s. in Amstelveen,

David Simon & Menno van der Reis