JONAG logo
Actueel » algemeen » 6-daagse Polenreis 2017

6-daagse Polenreis 2017

algemeen 3 maart 2017

Vanaf 1986 organiseert het Nederlands Auschwitz Comité reizen naar Polen. Tijdens de reis, die langs verschillende concentratie- en vernietigingskampen voert, staan herdenken en het levend houden van de herinnering centraal. Naast de nazikampen Auschwitz, Birkenau, Majdanek en Sobibor wordt ook tijd vrijgemaakt om Joodse begraafplaatsen, synagogen en andere gedenkplaatsen te bezoeken.

Tijdens de reis delen overlevenden van de Holocaust en nabestaanden van de slachtoffers uit de nazikampen hun ervaringen met de andere deelnemers. Ook belangstellenden, journalisten, docenten en medewerkers van educatieve instellingen kunnen zich opgeven.

Reis 2017
De reis vindt dit jaar plaats van maandag 6 november t/m zaterdag 11 november 2017.

Wat zijn de kosten?
De reissom bedraagt € 985,- per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Een éénpersoons kamer is beperkt mogelijk met bijbetaling van € 175,-. De prijs is inclusief vliegreis Amsterdam-Warschau v.v., luchthavenbelasting, vervoer per luxe touringcar (waarin roken NIET is toegestaan), verblijf in uitstekende hotels in Warschau, Krakow en Lublin, alle maaltijden gedurende de reis en toegangsprijzen van musea.

N.B.: Deze prijsopgave is onder voorbehoud van gelijkblijvende hotel- en vliegtarieven.

Aanmelden
Belangstellenden voor de reis kunnen zich vanaf 1 februari 2017 schriftelijk opgeven via:
Nederlands Auschwitz Comité,
t.a.v. De heer J. Grishaver, vrz
Postbus 74131
1070 BC Amsterdam

e-mail: [email protected]