JONAG logo
Actueel » algemeen » zondag 22 oktober boekpresentatie

zondag 22 oktober boekpresentatie Frank Polak

algemeen 17 september 2017

UITNODIGING

Hierbij nodig ik je van harte uit voor de presentatie van mijn boek.

WIE TROUWT ER NOU MET EEN JOOD!

De presentatie is op zondagmiddag 22 oktober a.s.
om drie uur in de Uilenburger Synagoge, Nieuwe Uilenburgerstraat 91, 1011 LM Amsterdam

Het boek is een reconstructie van het gemengde huwelijk van mijn ouders in de Tweede Wereldoorlog. Ik heb gebruik gemaakt van mijn babyboek, citaten uit boeken van anderen, stamboomonderzoek, foto’s, herinneringen en veronderstellingen.

De presentatie duurt ongeveer een uur. Ik ga het eerste hoofdstuk voorlezen. De actrice Caya de Groot zal een hoofdstuk voorlezen waarin een tekst van haar vader Boudewijn de Groot voorkomt.
Het eerste exemplaar wordt aangeboden aan Ton Cijs, die gemengd gehuwd is met een Joodse vrouw.

Daarna kunnen jullie onder het genot van een drankje het boek voor € 20 kopen en eventueel laten signeren. Ik heb het boek in eigen beheer uitgegeven. Daartoe hebben Mathieu en ik een uitgeverij opgericht.

Het boek kun je in Nederland ook bestellen door € 20 + € 4 verzendkosten* over te maken op rekening nummer: NL14INGB0007521245 t.n.v. Uitgeverij Polak & Schmets onder vermelding van het adres waar het boek naar verzonden moet worden.

Als je van de uitnodiging gebruik wilt maken, moet je je wel aanmelden (i.v.m. de locatie). Dit kan via mijn e-mailadres: [email protected] of via mijn huisadres: GabriĆ«l Metsustraat 22, huis, 1071 EB Amsterdam.

Daar kun je het boek vanaf 23 oktober 2017 ook kopen.
Voor vragen ben ik telefonisch bereikbaar: 020-6790666

Met vriendelijke groeten, Frank Polak

*Als je in Almere, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Hoorn, Venlo en omgeving woont, hoef je geen verzendkosten te betalen.